به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «دوازده نظریه درباره طبیعت بشر» با عنوان فرعی «مکتب کنفوسیوس، آئین هندو، مکتب بودایی، افلاطون، ارسطو، یهودیت و مسیحیت، اسلام، کانت، مارکس، فروید، سارتر، نظریات داروینی» نوشته لزلی استیونسن، دیوید ل. هابرمن و پیتر متیوز رایت با ترجمه میثم محمدامینی، بهتازگی توسط نشر نو به چاپ چهارم رسیده است.
این کتاب یکی از عناوین مجموعه «کتابخانه فلسفه زندگی» است که این ناشر چاپ میکند. نسخه اصلی این کتاب در سال ۲۰۱۲ چاپ شده و برای کسی نوشته شده که بهدنبال «فلسفه زندگی» است؛ یعنی میخواهد درکی از طبیعت بشر داشته باشد که او را در مسیر زندگی راهنمایی کند.
نویسنده «دوازده نظریه درباره طبیعت بشر» در مقدمه آن میگوید «از تابستان ۱۹۶۷ که نخستین بار اندیشه تألیف چنین کتابی به ذهنم خطور کرد، مدتها گذشته است. امریکا دستخوش جنگ ویتنام و شورشهای خیابانی علیه نژادپرستی بود و من هم دانشجویی بلندپرواز اما پر از شک و تردید در مقطع دکتری در دانشکده فلسفه دانشگاه آکسفورد بودم که تعطیلات تابستانم را در ایالات متحده میگذراندم. به یاد دارم که در میان تجربیاتم از شهرهای شرق و مناظر حیرت انگیز غرب و برخوردهای کوتاهم با گاوچرانها و سرخپوستها و فعالان ضدجنگ و هیپیها، یادداشتهای مختصری هم درباره مقایسه ساختاری میان مسیحیت، مارکسیسم، روان کاوی، و اگزیستانسیالیسم روی کاغذ آوردم.»
این کتاب ۱۲ فصل اصلی دارد که عناوینشان بهترتیب عبارت است از: مکتب کنفوسیوس: طریق حکماً، آئین هندو به روایت اوپانیشادها: جست و جوی معرفت غایی، بوداگرایی: در پی گامهای بودا، افلاطون: حاکمیت عقل، ارسطو: آرمان بهروزی بشر، کتاب مقدس: بشریت در رابطه با خدا، اسلام: تسلیم در برابر خدا، کانت: علت و دلیل اخلاق و مذهب، مارکس: پایه اقتصادی جوامع انسانی، فروید: اساس ناخودآگاه ذهن، سارتر: آزادی بنیادی، نظریات داروینی درباره طبیعت بشر.
چاپ اول ترجمه پیش رو تابستان سال ۹۶ وارد بازار نشر شد و حالا نسخههای چاپ چهارمش به بازار آمدهاند.
چاپ چهارم این کتاب با ۵۶۰ صفحه و قیمت ۷۸ هزار تومان عرضه شده است.
نظر شما